ГЕРБ участва в наблюдение на предизборната кампания в Германия

В рамките на мисията бяха организирани обучения и сесии за обмен на добри практики

По време на мисия за наблюдение на предизборната кампания в Германия, организирано от Международния демократичен съюз, ГЕРБ бе представена от Стоян Георгиев, ИТ-експерт по онлайн кампаниен мениджмънт.

В рамките на мисията бяха организирани обучения и сесии за обмен на добри практики в централата на Християн-социалистическия съюз в Мюнхен. Обсъжданите теми включваха онлайн проучвания на общественото мнение, мениджмънт на дигитални кампании, нови модели и стратегии за кампании в интернет пространството с акцент върху младите хора.

“Мисията бе изключително ползотворна от гледна точка на обмен на добри практики и запознаване с последните тенденции в кампанийния мениджмънт, така че гражданите да са максимално информирани относно предизобрите платформи и профилите на кандидатите по време на кампания,” каза Георгиев.

По време на мисията участниците се срещнаха с експерти от фондация “Ханс Зайдел” и регионални кандидати на ХСС, както и участваха в предизборно мероприятие в Пасау с канцлера Ангела Меркел.