• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Красен Кралев закри Европейската седмица на спорта във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  22141194_10156379624514796_8293370953590434076_n

  Сдружение спортни клубове „Черно море“ му връчи нагръден знак с лента и специален плакет

  Министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев присъства на спортното шоу, по случай закриване Европейската седмица на спорта във Варна в зала „Конгресна“ на ДКС.

  “Беше удоволствие заедно с Антъни Иванов да закрия Европейската седмица на спорта #BeActive във Варна със спортно-музикално шоу в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта. По същото време се откриха и третите Черноморски младежки игри, организирани от спортни клубове „Черно море“ и Община Варна. Част от участниците в игрите преминаха в шествие от Община Варна през Морската градина до Двореца.

  Това е много специален ден за спортна Варна – има две големи събития – завършва Европейската седмица на спорта, чиято основна задача беше да промотира активния начин на живот и започват Черноморските младежки игри. Трябва да даваме пример на младите, защото основната ни задача е да приобщим колкото се може повече млади хора към двигателната активност и към любов към спорта. Благодаря на всички родители, които са насочили децата си към активна спортна дейност, защото от малки трябва да се влюбят в спорта, да бъдат активни, за да растат здрави и като силни личности. Не само професионалният спорт е важен.

  Наред с демонстрациите по художествена гимнастика, футбол, волейбол с изпълнение на мажоретен танц в програмата в ДКС се включиха и дамите от спортен клуб “Здраве”. Те доказват, че за да живееш активно и да спортуваш възрастта не е пречка.

  С чест приех нагръден знак с лента и специален плакет от ръководството на Сдружение спортни клубове „Черно море“ за заслугите ми към спорта и спортната база в града. Като варненец от сърце и душа ще продължа да работя за спорта в града ни.”

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg