• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Цар Симеон II откри турнира “Приз Царица Маргарита Българска”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  big_00b0

  Кметът на Варна връчи специални плакети на Царица Маргарита и на главната организаторка Анелия Атанасова

  Цар Симеон Втори откри юбилейното 25-то издание на турнира по художествена гимнастика „Приз Царица Маргарита Българска“. Патронът на ицийепдкрейф Царица Маргарита също бе гост на тържественото откриване. Присъства още кметът на Варна Иван Портних, зам.областният управител Илиян Карагьозов, директорът на ДКС Минко Христов.

  Анелия Атанасова, която е създателка на турнира и президент на надпреварата, благодари на всички, които са й помагали през годините. Отличени с плакети за заслуги бяха Община Варна, ДКС, Мария Гигова, Мария Чиприянова, Минка Ванкова и посмъртно Меглена Михайлова. Наградни бяха и журналистите Вера Маринова, Красимир Николов, Юлиан Атанасов, Митко Апостолов и Румен Генов, за дългогодишно отразяване на спортната проява.

  Кметът на Варна връчи специални плакети на Царица Маргарита и на главната организаторка Анелия Атанасова, като заяви, че този турнир е част от богатия спортен календар на Варна, който има огромно значение за младите хора занимаващи се с този спорт.

  Г-жа Атанасова пък връчи комплект медали с лика на Царицата на кмета на Варна, които ще бъдат положени в музея на спортната слава. Специален поздравителен адрес изпрати президентът на федерацията по художествен гимнастика Илиана Раева. Плакет за главната организаторка имаше и от директорът на ДКС Минко Христов. Анелия Атанасова получи поздравления от СК Черноморец (Бс) и Грация (Вн). Тя пък от своя страна връчи на Цар Симеон Втори специална колекция медали, които са за фонд „Цар Борис и Царица Йоанна“ в Двореца Врана. Специална прокукция към гостите в залата изнесоха гимнастичките на ЧАР-ДКС от Варна и отборът по естетическа гимнастика на Етър (ВТ).

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg