• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  ИТ компания подпомага дигиталната трансформация в ТУ Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Obuchenie

  Тя има за цел да разпространи ERP знанието в българските университети

  Софтуерната компания ERP.BG дари лиценз за EnterpriseOne® на Техническия университет във Варна. Партньорската програма дава достъп до всички ресурси, разработени за учебните заведения, които включват развита цялостна методология за обучение на преподаватели и студенти, безплатни лицензи за ERP платформата, настроена база данни с примери от практиката, учебни материали и упражнения. ERP.BG проведе обучение в Технически университет – Варна, където даде безценно ноу-хау и се ангажира да съдейства на учебното заведение по трудния път към дигиталната трансформация на образованието. Компанията има дългосрочна политика за подпомагане на университетите, като до момента участва с партньорската си програма в разработването на съвременни специалности в Пловдивски университет “Паисий Хилендарски”, Технически Университет – София, Стопанска академия „Димитър А. Ценов” – Свищов и Висше транспортно училище “Тодор Каблешков”.

  Rosen Vasilev_Natalia Futekova1По време на упражненията студентите ще се докоснат до инструментите, с които се прави така наречената имплементация на този род системи. Работата с EnterpriseOne®, която е една от най-добрите платформи от този клас, изработена от българска компания и изцяло съобразена с българското законодателство и стандарти, ще им даде възможност да изграждат бизнес модели, да формират документни потоци и да затварят логически цикли, за да може след направените настройки да се разрешават конкретни бизнес казуси.

  Rosen Vasilev_Natalia FutekovaТехническият университет във Варна е поел предизвикателството и отговорността да удовлетворява потребностите на обществото от обучение на високообразовани и професионално подготвени специалисти с висше образование в условията на глобални технологични промени и задълбочаване на културните взаимодействия в един динамично променящ се свят. Партньорството му с ERP.BG е още една крачка в осигуряването на подготовката на пазарно ориентирани, висококвалифицирани специалисти от всички образователно-квалификационни и научни степени за нуждите на българската, европейската и световната икономика.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg