Дневен хороскоп - неделя, 12 ноември 2017

 

Овен

До обяд е по-добре да не предприемате нищо важно. В следобедните часове може да се заемете с някаква работа. Нямате време за губене в излишни разговори и обяснения. Някой може да се отнесе некоректно спрямо вас и това ще ви засегне.

     
 

Телец

Днес отново ще се отличите се с противоречивия си характер, което затруднява общуването на околните с вас. Прекалената ви упоритост, граничеща с инат дразни. Има толкова много занимания, които изискват пълната ви отдаденост и непосредственото ви участие.

     
 

Близнаци

Денят ще носи енергията на Нептун и символизира течаща вода - поток от интуиция ще се стича към вас, течаща сила, която идва от подсъзнанието. Ако се настроите правилно към вибрациите, ще проникнете в различните аспекти на разни тайни.

     
 

Рак

Вие така сте потънали в света на собствените си преживявания, че вече е необходимо нещо яко да ви разтърси и да ви извади от този транс. Тези усещания обаче нямат нищо общо с реалното физическо измерение.

     
 

Лъв

Днес се чувствате достатъчно самодоволни и не бихте искате нищо да помрачи доброто състояние на духа ви. Всъщност ще привличате другите с естествените си емоции и откровената си чувственост.

     
 

Дева

Може би не си давате сметка, но хроничното ви чувство за тревожност ви кара да запълвате всяка минута с някаква работа или поне правите да изглежда така.  Усещането, че сякаш сте изпаднали от съществуващата реалност е временно.

     
 

Везни

Хубаво е, че предпочитате да слагате извън скобите всичко, което разваля доброто ви настроение. В действителност има неща, с които ви засягат околните, но добре прикривате възникващото напрежение зад чувството си за хумор.

     
 

Скорпион

За доброто ви настроение е важна не само вътрешната душевна нагласа, но и атмосферата, която е около вас, думите, които се казват. Все пак в днешния ден сте предразположени да извличате от всичко само положителните емоции.

     
 

Стрелец

Наистина умеете да създадете едно такова впечатление у останалите, че сякаш цялото ви същество излъчва радост и възторг. Сякаш сте едно истинско Слънчево същество, което не забелязва сенчестите страни на живота.

     
 

Козирог

Днес ще бъдете твърде предприемчиви и инициативни в действията си. Внимателни сте към себе си и към другите хора. Възможно е да откриете, че имате съперници, които да застрашават вашите позиции.

     
 

Водолей

Има вероятност да видите или чуете нещо важно. Новините могат да пристигнат в някаква завоалирана форма, затова бъдете внимателни. Обръщайте внимание на всичко, което пресича макар и за кратко пътя ви.

     
 

Риби

Днес лесно можете да станете зависими от околните – от техните думи, настроения, затова внимавайте с какви хора общувате.  Възможно е да получите болезнен урок от живота. Не се поддавайте на огорчението, а просто го приемете като поука.

     

СЪВЕТИТЕ НА 

ФОРТУНА

 

Квадратурата на Луната с Меркурий носи емоционална нестабилност, зацикляне, лоша концентрация. Възможна е загуба на малки, но ненужни вещи. Взетите решения може да се окажат по-късно грешни. Пропускане на добри възможности и подценяване на подробностите. Неподходящ период за дискусии, общуване, срещи. Може да ви притеснят неканени гости или други досадни хора. Неподходящо за покупки.
Опозицията на Луната с Нептун създава атмосфера на сантименталност, задейства подсъзнателни процеси, разочарование в отношенията, объркване на ума. Влиянието ще подтиква отклоняване от практичната работа и задължения. Възможност за измама.