Ат. Атанасов: Водният цикъл, а не суджука извади Живко Мартинов от партията

ДСБ проучва как местните организации приемат обединение с "Да, България"

Председателят на Демократи за силна България ген. Атанас Атанасов проведе поредната среща с общинските организации, за да проучи как приемат обединението с „Да, България“. Днес лидерът на партията бе в Добрич.

Ние трябва да искаме прошка от десните избиратели, защото ги оставихме непредставени на последните парламентарни избори, каза на пресконференция Атанасов, като добави, че са си извадили поуките и работят за дясно-центристки съюз.

Свалянето на Борисов от власт трябва да стане с демократични средства, като за целта ще се съберат в алтернативна формация преди следващия парламентарен вот желаещите солидна промяна, заяви лидерът на ДСБ.

Според Атанас Атанасов, истинската причина за освобождаването на дупутата Мартинов не е „суджукгейт“, а проектът за воден цикъл на Добрич, за който Борисов налагал като изпълнители определени фирми, а Живко Мартинов гласял местни. Няколко фирми получават големите хапки, а надолу подизпълнителите се чудят как да стягат колана, допълни Атанасов.

След пресконференцията пред добричките журналисти, Атанас Атанасов проведе среща с актива на партия Демократи за силна България в Добрич.