6-ма ранени в Москва заради скандал с неправилно паркиран автомобил

По последна информация на руските медии има 4 задържани за престрелката

Шестима души са ранени, след като късно в петък вечерта е станала престрелка в комплекса „Москва сити“ в руската столица, предава ТАСС. Според информация на властите, през вечерните часове на 17-и ноември неизвестни посетители на центъра са влезли в конфликт с лица от частната охранителна фирма на сградата, заради неправилно паркиран автомобил.  Кавгата се е превърнала в бой, като впоследствие един от неизвестните лица е използвал огнестрелно оръжие. Четирима от потърпевшите са настанени в болница, а на останалите двама е оказана първа помощ на място.

На мястото на произшествието са пристигнали следователи и полицаи от Главното следствено управление на Москва. Образувано е разследване по случая. Престрелката е започнала заради спор за място за паркиране между охраната и посетителите на комплекса. От фирмата охранител застанаха зад действията на своите служители, които са „действали съгласно инструкциите и са предприели всички позволени от закона мерки за да предотвратят нарушения на реда“. Двама от пострадалите са служители на фирмата за охрана.

По последна информация на руските медии има 4 задържани за престрелката. Един от тях е бил ранен по време на задържането му и е настанен в болница. Продължава издирването на останалите заподозрени.