Отец Радослав дари Коледа на бедни семейства в район Тракия

На Коледа наистина стават чудеса и всеки получава чудото от което най- много се нуждае

В навечерието на един от най-светлите  християнски празници отец Радослав Паскалев съвместно с кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров за пореден път показаха, че човещината все още съществува, като подготвиха дарителска акция за семейства в затруднено положение, живеещи в район „Тракия“.
Целта на кампанията е да се върнат усмивките и надеждите на социално слаби семейства и да им бъде подарена една приказна коледна нощ.
Огромни пакети с хранителни продукти бяха осигурени  на социално слаби семейства - всички те нуждаещи се от жест на внимание, от подкрепа и протегната ръка.
Те с радост приеха пакетите, като този жест им вдъхна надежда, че не са забравени, и кураж да продължават да устояват на превратностите на съдбата.
Така символично отец Радослав Паскалев и социалния патронаж към храма "Света Матрона Московска" накъсметяват с дарове следващата година на най-нуждаещите се – за здраве, щастие и по-добри дни.
На Коледа наистина стават чудеса и всеки получава чудото от което най- много се нуждае, убедени са организаторите на инициативата.
Акцията бе подкрепена от кмета на район „Тракия“ Костадин Димитров и неговия екип от експерти, които сътрудничат и подпомагат благотворителната дейност.