Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Гримът, с който ще заблестиш в новогодишната нощ
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

жена, грим, огледало

Ето и как да си направите сами този грим стъпка по стъпка

Само преди дни стана ясно, че цветът Heart Wood ще бъде най-често срещаният и преобладаващ през 2018 г.
Става дума за един изключително мек и топъл цвят, който може да бъде описан като нещо между опушено тъмносиво и приглушено мораво, неутрален и с нотка виолетово.

Именно това е цветът, който и Наталия от Natali’s Beauty използва в новото си видео за стилен новогодишен грим – опушен в очите, в комбинация с неутрално меко червило върху устните и блясък по скулите – перфектна нежна визия за новогодишното парти, а и за всеки по-важен повод през 2018 г.

Ето и как да си направите сами този грим стъпка по стъпка:
Поставяме основа, фон дьо тен и запълваме веждите си с прахообразен продукт, след което е време е за поставяне на основа за сенки върху горния и долния клепач. Тя ще спомогне сенките да се задържат за по-дълго време на клепача, а цветовете да изпъкнат по-добре.
После трябва да поставим и неутрален цвят сянка за по-лесно преливане на следващите цветове, като преспокойно може да се използва и пудра.

Време е за цвета, който ще срещаме често през 2018 г.
С безимненния си пръст го поставяме по целия подвижен клепач, а след това с пухкава четка преливаме добре към веждата.

След това с малко по-тъмен цвят и по-прецизна четка поставяме в самата сгъвка на окото и отново с пухкавата ‘четка преливаме.
За да се получи опушен ефект, поставяме черен молив в основата на горните и долните мигли, както и във водната линия, а с плоска четка и тъмнокафяв цвят преливаме и опушваме добре.

Поставяме и малко черни сенки за още по-драматичен вид.

В центъра на горния подвижен клепач, както и под веждата и във вътрешното ъгълче на окото поставяме бял перлен цвят.
Завършваме с няколко слоя черна спирала по горните и долните мигли.

С чиста четка почистваме зоната под очите и изсветляваме, без да пропускаме средата на челото, нослето, зоната над горната устна и брадичката. След като прелеем добре с навлажнен бюти блендер, фиксираме Т-зоната с пудра и бронзираме периферията на лицето с бронзова пудра.

За да подчертаем скулите и за да направим малко по-чипо нослето, за да изпъкне добре челюстта, поставяме тъмна матова пудра с по-прецизна четка.

Завършваме с малко руж и хайлайтър по най-изпъкналите части на лицето.
Устните пък изрисуваме и запълваме с молив. Оцветяваме първо в малко по-тъмен цвят капучино, а в центъра поставяме по-светъл нюд нюанс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *