• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Тръмп: Никога не е имало по-добро време за живеене в Америка
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  САЩ да премине към имиграционна система, базирана на заслуги, поиска президентът


  Американският президент Доналд Тръмп взриви общественото мнение в САЩ с първата си реч за състоянието на съюза пред Конгреса. Тръмп се опита да изложи по-позитивна визия за бъдещето на САЩ за всички, независимо от раса, пол, религия или произход, предава Нова Телевизия.

  Снимка: Новини Лондон
  Снимка: Новини Лондон

  Президентът подчерта икономическите успехи на страната, ниската безработица, данъчните промени и ръста на борсите.

  Доналд Тръмп обяви, че състоянието на съюза е силно и сега е най-добрият момент за всеки да изживее своята американска мечта.

  „Никога не е имало по-добро време за живеене в Америка”, заяви Тръмп. „Ако работите усърдно, ако вярвате в себе си, ако вярвате в Америка, тогава може да мечтаете за всичко, можете да бъде всичко, а заедно можем да постигнем всичко”.

  Той допълни, че за САЩ е време да преминат към имиграционна система, базирана на заслуги. „Такава, която приема хора със способности, които искат да работят, които ще допринесат за обществото ни, които обичат и уважават страната ни”, заяви президентът.

  Тръмп обяви още, че затворът в Гуантанамо в Куба няма да бъде затворен, а там ще бъдат изпращани заловените терористи от ИДИЛ.

  Туитър обяви, че речта на президента е най-споделяната в историята – повече от 3 милиона пъти. Очаква се след речта одбрението за Тръмп да скочи рязко след като в деня на речта то беше на рекордно ниското ниво от 38%. Социологическите проучвания за сега сочат, че 60% от американците са харесали речта. Същият процент хора споделя, че сега, при управлението на новия президент, живеят по-добре и имат по-високи доходи.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg