• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Шест златни медала за СКБИ ТИМ на Държавното първенство по Муай тай
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  СКБИ ТИМ


  Провелият се шампионат бе организиран съвместно от Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Община Варна с домакин СКБИ “ТИМ”, в лицето на главния треньор Красимир Димов, заедно с МК “ВОКИЛ”.

  Откриването на състезанието беше дадено от председателят на УС на БККБМТ Николай Рачев, изпълнителният директор Димитър Спасов, Виктор Меламед – член на УС, генералният секретар Мария Козлева, Пенка Анастасова – експерт „Спортни дейности”, гр. Варна и настоящият депутат – Владимир Вълев.

  Варненският клуб „ТИМ” взе участие с шестима бойци, които извоюваха шест златни медала. Състезателите се отличиха сред над 80 участници, показаха сила на духа, желание за победа и спортен хъс. Победите са гордост за треньорския екип – Красимир Димов, Владимир Вълев и Кристиян Георгиев, които само за година съвместна работа показаха изключителен възход и развитие на своите състезатели. Всички победи са силна мотивация и заявка за още по-усилена работа.

  СКБИ ТИМ

  Отличените състезатели на СКБИ „ТИМ” са:
  1. Асен Асенов – 13-14г., 48 кг – златен медал
  2. Александър Йорданов – 13-14г., 54 кг – златен медал
  3. Георги Георгиев – ЮСВ, 63.5 кг – златен медал
  4. Жасмина Янчева – ДСВ, 51 кг – златен медал
  5. Диана Димитрова – Жени, 57 кг – златен медал
  6. Волен Костадинов – Мъже, 67 кг – златен медал

  Следващият устрем към върха за клуба е предстоящото състезание по кикбокс в стил лоу кик, което ще се проведе през месец март в гр. Шумен.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg