Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Фестивалът на Цацата вече и арена за танци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Festival na Cacata_2018

Изпълнителите на най-големия летен хит “Ламбада” идват в Кранево

Легендарната група КАОМА, които в края на 80-те години, успяха да накарат целия свят да танцува Ламбада, идва в Кранево за Фестивала на Цацата.

Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево.

Festival na Cacata_2018_KAOMA_posterКАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката и ето ги тук – 9 юни 2018, Кранево.

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други!

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, припомнете си всички летни спомени, свързани с вечния хит и още отсега си запазете втория уикенд на юни. Защото в Кранево ще се танцува, Ламбада!

Организаторите на Фестивала на Цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи!

Очакваме ви на 8, 9 и 10 юни 2018 на Фестивала на Цацата в Кранево! А вие очаквайте още новини и неочаквани изненади от нас!

KAOMA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *