Хаджиев и Леони на среща с феновете

Спорт

29-03-2018, 09:08

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Берое“ U17 обърна „Дунав“

„Берое“ се раздели с Кохей Като

Днес, 29 март от 18:30 часа във Офис-Магазин НФК Берое

В края на изминалата година „Национален фен клуб Берое – Стара Загора“, съвместно с ПФК „Берое“ стартираха една нова инициатива, която да зарадва всички привърженици на „зелените“. Тя се нарича „Докосни се до своя любимец“ и чрез нея феновете имат възможността да се срещнат лично със своите любимци.

Всеки почитател на „Берое“ ще може да се срещне с играчи и треньори, да размени думи с тях, да се снима за спомен и получи автограф. За последното запалянковците ще имат възможността да вземат автографи от своите любимци върху индивидуална картичка.

Първи гости на инициативата бяха Мартин Райнов, Костадин Пеев, Борислав Цонев, Кохей Като, Душан Перниш и Мартин Камбуров. През тази година гости бяха целият треньорски състав на представителния отбор, Марко Адамович, Педро Еуженио, Иван Иванов, Емин Ахмед, Карлос Охене, Никола Гавов, Веселин Пенев и Драгош Фиртулеску.

В деветото такова организирано събитие ще гостуват Камен Хаджиев и Матеус Леони . Събитието ще се проведе на 29.03.2018 г. (четвъртък) от 18:30 часа във Офис-Магазин НФК Берое, който се намира зад Съда, съобщава beroe.bg.