• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Глобиха 37 шофьори от колона сватбари на магистрала в Истанбул
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  9B3372D6-E0ED-4285-8F7C-26A26C29C5E4

  Проверките са продължили около час, поради което булката и младоженецът закъснели за сватбата си

  Турски пътни полицаи наложиха глоби на 37 водачи от колона сватбари на автомагистрала в Истанбул, тъй като блокирали всички ленти и се движели с ниска скорост, съобщава турската частна телевизия НТВ.

  Случката е станала вчера, а младоженците, които закъснели за собствената си сватба, я сметнали за първоаприлска шега.

  Пътната полиция е била уведомена за случая от други шофьори на пътя. Сватбарската автоколона била засечена от камерите, проследяващи трафика, и спряна на полицейски пункт, предава БТА.

  Известно време полицаите се чудели какво да предприемат, след като забелязали, че колите са украсени за сватба, но после наложили на всички водачи от колоната глоби от по 108 турски лири (22 евро) за това, че застрашават пътното движение. Пътните проверки са продължили около час, поради което булката и младоженецът закъснели за сватбата си.

  Младоженецът споделя, че първоначално сметнали случващото се за първоаприлска шега, но когато получили истински фишове, осъзнали, че не е така. Булката обаче казва, че никога няма да забрави този “необичаен момент” в сватбения си ден.

  На тържеството, което макар и със закъснение все пак се състояло, гостите на шега закичили младоженеца не само с пари, но и със събраните фишове.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg