Балканският шампионат по лека атлетика беше домакин на спорт тото в Стара Загора

Александра Начева и Део връчиха ключовете за последен модел автомобил на 37-годишен заралия

Балканският шампионат по лека атлетика стана домакин на Спорт Тото, на стадион Берое в Стара Загора. Състезанията се провеждат в два поредни дни, като в тях взеха участие едни от най-големите имена на българската лека атлетика - Ивет Лалова, Мирела Демирева, Габриела Петрова и Мирослава Минчева. Редом до тях беше и Български спортен тотализатор, който е силно свързан със спорта и е единственият държавен хазартен оператор, финансиращ 100% българския спорт и спортните федерации. Тази мисия е изключително важна, тъй като спортът е едно от лицата, с което България се представя пред света. Само през 2017 година сумата, с която БСТ е подкрепило българския спорт възлиза на близо 54 000 000 лева.

В почивките между дисциплините, Александра Начева и водещият на предаването на Спорт Тото – Део, връчиха ключовете за чисто нов автомобил на късметлия от град Стара Загора. Името на печелившия е Ивайло Иванов. Той е на 37 години и печели автомобила от Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Заралията се оказва истински късметлия, след като решава да пусне, съвсем случайно, изпаднал от вестника рекламен фиш на Български спортен тотализатор. „Само един фиш, а ми донесе нова кола. Добре, че го пуснах!“, радва се Ивайло, който обича да пътува и отдавна мечтае за нов автомобил.

Освен него, още един щастливец от града на липите спечели Форд Екоспорт в 52-и тираж. 29 годишният Петко Петров видял от свой колега, че е постоянен и решил да опита късмета си, като пуснал фиш за 6/49 с две колонки. В първата попълнил любимите си числа, а във втората произволни. Така Стара Загора става част от класацията на Спорт Тото за най-късметлийските градове в България

Всички посетители на шампионата имаха възможност да участват в специално организирана за събитието тото томбола, от която си спечелиха страхотни награди. Део припомни на спортните фенове, че джакпотът в играта „Тото 2 - 6 от 49“ за неделя е изумителните 5 300 000 лева. Във всеки един тираж вече има лек автомобил и парични суми до 120 000 лева във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 6 от 49“.

Невероятни бонус печалби до 200 000 лева очакват късметлиите във Втори Тото Шанс на играта „Тото 2 – 5 от 35“. А в играта „Тото 2 – 6 от 42“ честотата на печалбите става още по-голяма. С това бонусите не спират! През месец юни бяха раздадени над 40 допълнителни печалби в редовното теглене на играта „Тото 2 – 5 от 35“, а в „Тото 2 – 6 от 49“ - цели 10 нови автомобила. През юли месец ще бъдат раздадени общо 9 чисто нови возила на тото играчите.