• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варна домакин на Международния турнир по тенис на маса за ветерани
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  9E5817A5-E96A-451B-BDE0-EFF622BA011D

  В надпреварата участие ще вземат състезатели от 11 държав

  За 19 пореден път Варна е домакин на международния турнир по тенис на маса за ветерани. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии. В турнира ще вземат участие състезатели от Турция, Румъния, Сърбия, Украйна, Русия, Молдова, Англия, Египет, Гърция, Македония и България. Състезанието е индивидуално, в него ще вземат участие 130 души състезатели от националните отбори на гостуващите страни.

  В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

  Турнирът започва на 04.08. от 09.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 13.30 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 05.08. са елиминациите. Закриването на турнира и награждаване на победителите ще бъде на 05.08. от 14.00 часа.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg