Слънчев календар - вторник, 7 август 2018

Хороскоп

06-08-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

20 слънчев ден – Денят е свързан с победата. Покровител – Ангел с меч. Един от най-активните дни за правото дело и време за разобличаване на злото, победа над страховете и разсичане на „гордиевият възел”.

 

Тотем –  Глиган – символ на победата и успех в трудните дела.

 

Добре е за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходима пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда всичко до край. Да се води борба за справедливост, но по честен начин. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Добър ден за различни силови упражнения и раздвижване на кръвта. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Един от подходящите дни за кръвопускане. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния, както и за работа със земята. Добре е в този ден да се купят обувки, маратонки. Препоръчва се работа с метал. Може да предприемете изчистване на насекоми в дома си.

 

Хубаво е да се помолите на Предците и да поискате помощ и закрила, особено за дома и семейството.

 

Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Старайте се изобщо по-малко да разговаряте. Малко да се спи. Нежелателно е да хитрувате, да лентяйствате. Недопустими са шантаж, насилие, заплахи. Не се поддавайте на провокации на дръзки и нагли хора. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа. Противопоказно е мъжете да ухажват чуждите жени днес.

 

Диета – За предпочитане е пикантна храна, кореноплодни. Нежелателно е употреба на алкохол. Да не се яде свинско и сладко. Да не се яде по много.

Облекло –  Препоръчват се червени и ярко жълти цветове. Да се избягват светлите тонове.

Поверия  – Смята се, че някакво проклятие тегне в този слънчев ден над хората с наднормено тегло. Не трябва да излизат навън, защото ги дебнат опасности.

 

Добре е да се намери метален предмет и то остър – знак за разплитане на заплетени проблеми.

Случайно да се убодете или порежете – знак за трудна раздяла, но за вас е по-добре.

Ако порив на вятъра отвори прозореца ви – начало на нов живот.

Лошо е, ако падне остър предмет – знак за спорове и разправии.

Ако върху вас се нахвърлят животни – знак, че сте останали без защита.

Ако до вас падне перо от птица – блага вест.

Ако в дома ви нещо се развали или счупи – знак за разпадане на семейството.

Сънища – Само тези сънища са значителни, в които има битки, оръжие, метал, остриета. Това винаги е свързано с важно решение във вашия живот. Сънищата на жените са по-значими от тези на мъжете. Ако ви се присънят кошмари - знак да разрешаване на трудни ситуации.

Числа на деня – 20, 27, 68