Слънчев календар - събота, 18 август 2018

Хороскоп

17-08-2018, 18:01

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

1 слънчев ден – Първият ден от слънчевият месец е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия. Покровителства всички, които са стигнали до духовните учения и религията – тези хора са под защита. – планетата Юпитер

Тотем на деня е Грифона – полу-орел, полу-лъв, символ на гигантският творчески дар, защитник на мирозданието.

Утрото на този ден се счита за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората, учители, лидери, началници. Тези, които действат сами, ги очаква неочаквана помощ. За авантюристите денят не е добър. Всички дела ще се перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Към инициативите трябва да се подхожда също сериозно, а не като към развлечения. Ако имате някакви съмнения, то по-добре не се захващайте с нищо. Всички прибързани, необмислени планове се рушат. Утрото и деня човек е длъжен да посвети на активна работа, а вечерта – на веселие и отдих. Добре е да правите планове за предстоящият слънчев месец. Проявете творчество и инициатива в този ден, бъдете щедри. Може да подпишете брак, но само с любимия човек. Добре е за рязане на нокти и постригване. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата. След залез слънце може да се къпете.

В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията. Никакви авантюри. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора.

Диета- Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино.

Облекло – Добре е да се облечете в нови дрехи. Подбирайте светли и ярки тонове. Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове, както и носенето на гранат.

Знамения – Хубаво е в този ден да видите огън – това е знак за благи начинания.

Хубаво е още от сутринта да чуете песента на птиците.

Да намерите блестящи предмети в този ден – знак за благополучие.

Да разлеете някаква течност – знак за бедност или спорове с близките.

Сънища – Добре е да имате ярки сънища. Празненства – знак за богатство и помощ. Огън – знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни ли кошмари – знак за бедност и страдания.

Числа на деня – 21, 72