• Varna
  0°
  плътна мъгла
  Влажност: 100%
  Спортният министър Красен Кралев награди волейболни таланти във Варна (снимки)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Волейбол деца (20)

  Спортният министър Красен Кралев, вицепрезидентът на федерацията по волейбол Любо Ганев и националът Теодор Салпаров наградиха призьорите от турнира по волейбол, което се проведе в зала “Христо Борисов” във Варна.

  Волейбол деца (12)Събитието, организирано от Асоциация “Докосни дъгата”, с председател д-р Денислава Ангелова и волейболно училище “Владимир Николов”, е част от дейностите по проекта “Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние” по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2018 г.. В надпреварата участваха таланти от волейболната школа на Владо Николов, както и представители на варненския клуб Черно море.

  Волейбол деца (8)Проектът “Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние” обхваща общините Варна, Кърджали, Плевен и Шумен, а сред основните му акценти са темите “Насърчаване на здравословен начин на живот”, “Превенция на различните форми на зависимости” и “Превенция на агресията сред младите хора”. Той е насочен към младежи на възраст от 15 до 19 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *