Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Бойко Борисов се срещна с волейболните ни национали във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

DSC_1876

Любо Ганев подари на премиера биографичната си книга с послание “…За най-големия от най-високия“

Премиерът Бойко Борисов се среща с волейболните национали на България преди началото на тренировката на тима ни в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Наставникът Пламен Константинов връчи на премиера топка с автографи на всички състезатели, а капитанът на националния тим Виктор Йосифов поднесе подарък от името на отбора.

DSC_1818

В зала “Конгресна” присъстваха вицепрезидентът на федерацията по волейбол Любо Ганев, който подари на Борисов биографичната си книга, като посланието гласеше – “За моя приятел Бойко Борисов, с пожелание да работи все така неуморно за доброто на България”. “За най-големия от най-високия“.

DSC_1862

Присъстваха още спортният министър Красен Кралев, кметът на Варна Иван Портних, областният управител Стоян Пасев и директорът на Двореца на културата и спорта Минко Христов.

Пламен Константинов заяви, че отборът благодари за помощта за волейбола.

Вие сте достатъчно мотивирани, обърна се към волейболистите и щаба на тима премиерът. Той каза, че проявите на отбора се гледат от децата, девойките, младежите, и състезателите стават пример за подражание и са изключително важни. Той каза пред отбора, че в момента страната ни домакинства на три световни първенства едновременно.

“Цяла България ви гледа и ви пожелавам успех”, каза още премиерът на момчетата от отбора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *