Дневен хороскоп - вторник, 25 септември 2018

Хороскоп

24-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Подхождайте с по-голямо внимание към деликатните теми. Избягвайте да проявявате цинизъм. Открийте тайните подбуди на хората, които се опитват да ви пречат и намерете начин да ги отстраните от пътя си “без бой”.

     
 

Телец

Преди обед  можете да си позволите да се отпуснете малко. През втората половина на деня ще бъдете по-активни и напористи в действията си. Не си поставяйте твърде сложни цели, изберете многоетапни задачи и ги вършете постепенно.

     
 

Близнаци

Обърнете внимание на рутинните дела, които също трябва да бъдат свършени. Ще привличате лесно вниманието към себе си, но вашата импулсивност може да изплаши човека, когото харесвате.

     
 

Рак

Днес можете да отстъпите от съвместните дейности и в много отношения да действате по свое усмотрение. Вашето желание да следвате собствените си планове и правила може да доведе другите до гняв. За щастие конфликтите няма да продължат дълго.

     
 

Лъв

Необходимо е да сте по-далновидни. Избягвайте повърхностните оценки. Съсредоточете се върху работата си, сделките и положението ви в обществото. Вече сте в състояние да разширите хоризонта си.

     
 

Дева

Тих и благоприятен ден, подходящ за връщане към старите идеи и планове. Ще можете да разберете някои трудни ситуации, да изясните какво не сте разбирали досега. В този ден има добър шанс да се превърнат в реалност някои от старите ви мечти.

     
 

Везни

Пренесете в началото на деня обичайните ежедневни задължения, завършването на делата, които сте започнали. През втората половина на този ден много неща ще зависят от самоконтрола ви, от спокойствието, от професионализма, от способността за правилно разпределение на времето.

     
 

Скорпион

Емоционалната, чувствителна част от вашата природа в този момент е по-добре да не се показва открито - това може да се приеме като признак на слабост. Ще се справите много по-бързо с изпълнението на поставените задачи, ако пристъпите към задълженията си, творчески, нестандартно, без предразсъдъци.

     
 

Стрелец

Благоприятен ден от професионална гледна точка. Лесно можете да се справите с настоящите проблеми. Особено благосклонни са звездите към онези, които участват в някои съвместни проекти или търсят помощници и съмишленици.

     
 

Козирог

Успехът е на една крачка разстояние, но трябва да поработите още малко за това. Внимавайте да не изпортите нещата в самия край. Слушайте какво ви говорят, но се доверявайте преди всичко на здравия си разум.

     
 

Водолей

Днес е възможно да станат твърде интересни неща. Дискусиите с приятелски настроени хора ще са стимулиращи за вас. Новаторският подход създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт. Приемайте шансовете, които ви се предлагат без да се чудите.

     
 

Риби

Този ден е щедър на приятни изненади и удачни съвпадения. Неудържимо става желанието ви да разширите жизненото си пространство и да се измъкнете от заобикалящата ви бъркотия. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на вътрешната и външната хармония, подходящ за съставяне на планове, за установяване на контакти. Не носи успех в делата, затова не бива да се напрягате и е добре да оставите старанието за по-добри времена.

Не бива да се изпада в крайности. Например не трябва да се гладува, както и да се преяжда. Да не се говори на висок глас, да се избягват спорове и конфликти. Приветства се умереността, спокойствието. Общувайте само с този, който ви е приятен. Не се натоварвайте с чуждите проблеми. Избягвайте носенето на мрачни цветове днес.