Дневен хороскоп - събота, 29 септември 2018

Хороскоп

28-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Вашият хумор днес ще бъде блестящ. Изказаните ви мисли по всеки въпрос ще помогнат на някой да реши истински проблем. Ще се наложи да разрешите неочаквани въпроси. Краят на този ден може да бъде страхотен, но всичко зависи от вас. Организирайте обкръжението си така, както можете само вие.

     
 

Телец

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете "да" на всички нови предложения. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. В средата на деня е благоприятно за покупки. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

     
 

Близнаци

Това е един добър ден, за да научите нещо ново, да събирате информация, която може да ви бъде полезна по-късно. Сред онези, които ви обкръжават, има хора, чийто опит може да бъде полезен. Възможно е да ви бъде предложено сътрудничество при благоприятни условия. 

     
 

Рак

През първата половина на деня ще зареждате с енергията си всички около вас. Правете това, което според вас е правилно. Избягвайте да сте в компанията на глупави хора - няма да ви понесе. В късния следобед или вечерта е възможно да имате среща, която може да се окаже съдбовна, не пропускайте това.

     
 

Лъв

Днес се усмихвайте по-често и подкрепяйте с благи думи близките хора. Всичко зависи от вас, действайте, а звездите ще ви помагат. Решавайте всички въпроси по мирен път. Въздържайте са да отправяте претенции към хората около вас. Ще се почувствате превъзходно.

     
 

Дева

Вашите успехи зависят от вашите действия. Не плувайте пасивно по течението, защото вашите конкуренти използват и весла. Някои ще бъдат притиснати от обстоятелствата да вземат важни решения. Обадете се на приятелите си и насрочете среща за вечерта.

     
 

Везни

Това не е най-благоприятният ден от гледна точка на работата. Може да се разочаровате от хора, на чиято помощ сте разчитали, но има шанс да се намерят нови съюзници. Днес сте в състояние да заинтересувате много хора с вашите идеи и планове.

     
 

Скорпион

Благоприятният ден от професионална гледна точка, можете да постигнете големи успехи в работата си. Имате късмет в много отношения, нещата често се развиват по най-добрия начин за вас. Само трябва да сте в точното време на точното място.

     
 

Стрелец

Съществени успехи едва ли ще имате, но ще сте доволни от начина, по който се развиват обстоятелствата. Може да се срещнете с хора, които споделят вашите интереси, да се споразумеете за съвместни действия.

     
 

Козирог

Не бързайте! Днес ваш девиз трябва да бъде поговорката:”Бързата работа срам за майстора.” Вечерта ще ви обземе романтично настроение, а обектът на вашата любов също няма да остане безразличен към вас.

     
 

Водолей

През деня бъдете внимателни към сигналите, които съдбата ви подава и внимавайте да не пропуснете шанса си. Понякога най-дребната подробност може да промени хода на всички събития. Вечерта не вземайте важни решения.

     
 

Риби

Не се опитвайте да се справите с всичко, захващайки се за различни неща. Така рискувате да не свършите най- важното.  Настроението е нестабилно и променливо. За съжаление, сега сте склонни да се доверите на хора, които изобщо не заслужават.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Време предназначено за активни, решителни и пробивни действия. Този, който успее да се възползва от предоставения шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Страхът сега е главният и сериозен противник и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, а да се освободите от него, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието.

Не разпилявайте напразно енергията си, съсредоточете се върху главната цел и препятствията ще бъдат преодолени. Ден, в който можете да вземете важни решения. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. Хубаво е да се прекара деня в къщи със семейството.