Дневен хороскоп - неделя, 30 септември 2018

Хороскоп

29-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес сте жизнени и енергични и имате желание да действате, да правите нещо, а не да се отпуснете да мързелувате. Ако ви поканят приятелите да прекарате времето заедно, приемете поканата.

     
 

Телец

Денят е добър.Отношенията с близките или партньора ви значително ще се подобрят, ако се държите прилично. Организирайте обща семейна вечеря или романтична среща, обадете се на роднините си или ги посетете.

     
 

Близнаци

Днес ще предпочитате да бъдете в уединение и на спокойствие да размислите върху последните събития, да си направите равносметка, както и някои изводи  и тогава да вземете решения за плановете в близко бъдеще.

     
 

Рак

Възможно е да почувствате безпокойство или някакво емоционално напрежение, при това без видима причина. Вниманието ви ще бъде заето с домашни грижи, не само моментни, но и тези, които са се натрупали.

     
 

Лъв

Вашето внимание заемат  семейните отговорности. Днес лесно ще съгласувате своите интереси с тези на близките ви. В личния ви живот все още има увлекателна динамика и възможност да влияете върху събитията със собствените си действия.

     
 

Дева

Не обстоятелствата около вас, не другите, а именно вашият максимализъм може да ви докара неприятности. Не атакувайте близките си за дреболии. Отпуснете се, за да могат да се отпуснат и те. Ако излезете навън, там ви очакват по-приятни емоции.

     
 

Везни

Днес възприемате живота по-позитивно. Не си давайте много зор в домашните ангажименти. Подарете си този безметежен ден. Отделете достатъчно време на себе си, на неща, които ви носят удоволствие, на шопинг или на срещи с приятели.

     
 

Скорпион

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

     
 

Стрелец

Денят е по-подходящ за почивка, а не за активно действие и работа, но вие имате да свършите куп належащи неща. По-късно ще се поддадате на поривите си, ще превключите на друга вълна и ще предприемете нови действия.

     
 

Козирог

Ако обстоятелствата позволяват, отделете малко време за вашето хоби или разходка извън града с приятна компания, което ще подобри настроението ви. Ще се заредите с положителни емоции и впечатления.

     
 

Водолей

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате. Избягвайте сериозните разговори у дома.

     
 

Риби

Днес е нужно да бъдете предпазливи във всичко – при пазаруване, в отношенията или по други въпроси. Възможно е да се почувствате финансово притеснени, което наистина може да създаде усещане за тежест.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на този ден пробужда в човека активното начало, придава храброст, увереност, решителност. Денят е благоприятен за пътувания и пътешествия. Добър е за търговия, предприемаческа дейност, рисковани предприятия и сделки, а също за групова работа. Сега е подходящо да се провеждат митинги, събрания, курсове, колективни обсъждания и други масови мероприятия. Успешен ден за провеждане на спортни състезания.

Стремете се да бъдете честни и справедливи дори в дреболиите. Противопоказно е натоварването на черния дроб. Препоръчва се да се проведе пречистване на кръвта, полезни са физическите натоварвания, особено на чист въздух. Болестите започнали в този ден са много опасни.