Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври 2018

Хороскоп

30-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

През тази седмица някои от вас ще предприемат кардинални промени не само в личния живот, но и във външния си вид. Необходимо е да проявявате постоянство, упоритост и търпение при достигане на целите си. Ще има благоприятно стечение на обстоятелствата, от което ще извлечете полза. Възможни са добри печалби и увеличение на доходите при мнозина. Вие се стремите да постигнете всичко и твърде бързо, но не мислите за това какви могат да бъдат последствията от действията ви. Вероятността за грешки е твърде висока. В очите на другите изглеждате капризни, понякога груби и напълно лишени от съчувствие. Въпреки че поведението ви трудно може да се нарече дружелюбно в последно време, пак сте привлекателни в очите за другия пол. Именно любовта може да ви възроди и облагороди.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Телец

Вятърът на промяната през тази седмица ще бъде доста силен спрямо някои от вас. Може да ви обземе внезапен порив да промените мястото и начина си на живот. Добре  е да внимавате и да не се поддавате на провокации, да избягвате капаните по пътя си. Внимателно проверявайте всички факти. Събитията ще се случат предимно неочаквано, но ще намират решение така бързо, както са се появили. Не може да се отрече, че имате проблеми в личния ви живот, но повечето от тях са плод на въображението ви или силно преувеличени. Добре би било да намерите време да и за себе си. Пазете здравето си, което сега е крехко. В края на седмицата е желателна пасивна почивка, която не изисква специален разход на енергия. Можете да отделите време за собствено удоволствие – четене на книги, гледане на филми, пътуване извън града.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Близнаци

Най-накрая ще имате възможност да реализирате някои свои мечти и желания. Важното е, да не се страхувате да действате решително и да не се предавате пред трудностите. На работното място ще трябва да се справяте с проблеми. Може да се появят разногласия или недоразумения с колеги, делови партньори. Ще се наложи да направите малки промени в собствените си планове. Не избягвайте да се срещате с приятели и да посещавате обществени места, защото там вероятно ще срещнете любовта. Може да възникне симпатия, да се зародят платонични чувства. Друга възможност е започнете тайно любовно приключение. Заради желанието за приключения и експерименти може да предприемете невероятни неща.

Благоприятни дни – 4, 5

Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

     
 

Рак

Тази седмица обещава да бъде доста динамична. Ще се наложи да се справяте с неотложни проблеми, може да имате голямо натоварване на работното място. Някои представители на знака ще решат, че е време да се заемат с ново поле на действие. Проблемите от делови характер е по-добре да не решавате сами, а да се доверите на подходящ съюзник. Общувайте с хора, които споделят интересите ви и дори ще могат да ви вдъхновят и подкрепят в нужния момент. В средата на периода ще се създаде малко излишна суматоха, но и това ще отмине бързо. Неочакваният късмет може да стане ваш спътник. В живота ви ще се появи отново стар приятел/ка, с който може да възобновите отношения.

Благоприятни дни – 6, 7

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Лъв

През по-голямата част от седмицата ще бъдете ангажирани с обществени или служебни дела, оформяне на работни документи. Ще успеете бързо и професионално да се справите с цялата производствена работа. Мнозина ще бъдат обзети от съмнение, безпокойство, несигурност по отношение на правилността на направен по-рано избор или взето решение. В средата на периода трябва да бъдете внимателни:  по това време едно събитие ще ви помогне да се раздвижат нещата, да се настроите по-позитивно. Просто трябва да сте готови да реагирате по най-подходящ и бърз начин и своевременно. Старайте се да бъдете последователни в действията си.  Пазете се от прекомерно претоварване. Края на седмицата ще бъде сравнително спокоен.

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Дева

Може би не всичко ще върви така, както ви се иска, но не унивайте. Повече ви подхожда оптимизма. Благодарение на вас тази седмица няма да е толкова лоша за други хора, които ще бъдат доволни от вашите знания и креативност. От натрапници стойте по-далеч: зад повишения им интерес спрямо вас може да се крият не толкова добри намерения. Не е необходимо да експериментирате и да сменяте работното си място. Ако все пак обстоятелствата ви принуждават, бъдете много предпазливи и внимателни. Във всички ваши дела можете да получите безценна помощ от приятели. Помислете за повече релаксация и почивка. Баланса в живота е много важен. Няма да сте твърде романтични, но въпреки това ще демонстрирате засилена чувствителност. Очакват ви много приятни мигове.

Благоприятни дни –2, 3

Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

     
 

Везни

От вас се изисква да изберете правилната тактика за действие през седмицата. После всичко ще започне да се нарежда като с магическа пръчка. Изискванията на някои хора около вас са прекалено големи. Чувствайте се свободни да изхвърлите това, което не ви допада. Не приемайте да носите тежестта, която ви е непосилна. Не е изключено да имате проблеми с близки хора. Вашата виталност е намалена в известна степен и сте податливи на лесни настинки. Много е важно да обърнете голямо внимание на почивката си.  Очаква ви нещо вълнуващо и приятно. Звездите сами ще се погрижат да бъдете в точното време, на точното място и пленително ще ви усмихнат.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Скорпион

През тази седмица на някои от вас ще им се наложи да се борят за собствената си репутация. Не е изключено да бъдете натопени за нещо. Има да се преодолеят някои трудности, които ще преминете с достойнство. Бизнес партньори или колеги е възможно да ви обидят с недоверието си, но помислете дали нямат известно основание. Може би напоследък не сте били твърде последователни и сериозни? Сега трябва да направите така, че отново да възвърнат доверието им във вас. Работата ви ще бъде ползотворна. Не бързайте да се хвърляте на нови проекти неподготвени. Към края на периода намалете малко темпото и си направете равносметка за отминалите дни. Прекрасно време да отидете за няколко дни на почивка и да се погрижите за собственото си здраве.

Благоприятни дни – 2, 3, 6, 7

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Стрелец

Нещата не са толкова розови, колкото изглеждат на пръв поглед. Седмицата може да се окаже леко стресираща и напрегната за мнозина: планове претърпяват промяна, бизнес партньори нарушават споразумения и предприемат действия, които да застрашат по-нататъшното развитие на вашите делови отношения. До средата на периода ще трябва да поемете контрола над ситуацията в свои ръце. Дори да използвате непопулярни мерки, победителите, както знаете никой не ги съди, а вие имате всички шансове да сте такива. Не отлагайте работата, в противен случай просто няма да можете да я свършите навреме.  Пътуването в края на седмицата ще бъде успешно. Може да бъдете щастливи в любовта, ако не развалите всичко със своята ревност. Възможно е да се възстановят стари привързаности, както и да се срещнете с бившата си любов.

Благоприятни дни – 4, 5

Неблагоприятни дни- 1, 6, 7

     
 

Козирог

Седмица като цяло е неутрална. Отговорността вас не ви плаши. Ще можете да демонстрирате някои от своите таланти. Много неща през следващите дни ще се развиват само по инерция. Вие сте твърде разумни и затова ще можете да избегнете капаните, примамките, изкушенията и съблазните. От финансова гледна точка периода не е лош, но разходите трябва да се намалят или поне да се контролират. През някои моменти ще бъдете изпълнени с противоречия. Физически се чувствате в добра форма: време за работа, спорт, активен начин на живот. Но амбициозни планове е по-добре да не се градят засега. Избягвайте шумните компании, те само ще ви натоварят повече. В края на седмицата ще намерите желаното спокойствие и стабилност.

Благоприятни дни – 6, 7

Неблагоприятни дни- 2, 3

     
 

Водолей

Тази седмица ще ви предостави добри възможности и благоприятни условия за изпълнение на плановете ви и за активно действие. Избягвайте да нервничите, всичко ще ви се получава добре и ще успеете да се справите с делата си, въпреки че ще има хора, които ще ви причиняват главоболия. На някои от вас все още им липсва яснота в целите. Те трябва да отделят време да седнат и да помислят за това какво точно искат, как го искат. Колкото повече подробности и детайли уточните, толкова по-добре. По-малко мислете за това кой и какво може да каже за вас, настройте се само за позитивни емоции. През уикенда отделете време да се забавлявате и се радвайте на живота. Излъчвайте енергия, веселие и чар и ще се  ползвате със зашеметяващ успех сред противоположния пол.

Благоприятни дни – 1

Неблагоприятни дни- 4, 5

     
 

Риби

Седмицата е подходяща за решаване на лични проблеми, но трябва да се избегне предприемането на  някои важни стъпки под влияние на емоциите. Преценете внимателно кое си струва труда и кое не, и решете как да действате за напред. С финансите ще се справяте сравнително добре. С проблемите на други хора не се занимавайте, тъй като някой може да опита да се възползва от вашата добрина и щедрост. Има вероятност да похарчите повече средства за домакинството, за децата или близък човек. Финанси ще са необходими и за поддържане на собственото ви здраве. Творческите личности ще достигнат ново ниво на развитие. В края на седмицата някои ще трябва да присъстват на обществено културно събитие - не отказвайте поканата.

Благоприятни дни –2, 3

Неблагоприятни дни- 1, 6, 7