Дневен хороскоп - вторник, 2 октомври 2018

Хороскоп

01-10-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Сега не е време да вземате важните решения. Ще трябва малко да почакате. Ако имате съмнения, споделете мислите си с доверен човек. Някои обстоятелства днес ще помогнат за сформирането на новия ви мироглед. 

     
 

Телец

Денят може да е малко стресиращ за някои. Има вероятност да се почувствате изолирани от колегите си и това да доведе до емоционални и психически вълнения. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота.

     
 

Близнаци

Няма нужда да хабите излишна енергия да мислите за това, което не можете да направите. Концентрирайте вниманието си върху други важни позиции. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.

     
 

Рак

Пред вас стоят две възможности и на вас ви е трудно да решите коя от тях да изберете. Нужно е да отделите малко вниманието си от професионалните ангажименти и да го насочите и към семейните дела.

     
 

Лъв

Поради многото работата и задължения, може да имате чувството, че сякаш ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите ви. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите пътя си.

     
 

Дева

Днес избягвайте да влизате в спорове и не отговаряйте на провокации. Бъдете разумни и не купувайте неща, които не са ви толкова необходими в момента. Време е за профилактични мерки за здравето.

     
 

Везни

Днес не сте толкова ентусиазирани за работа, но я вършите смирено. Снижена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при разрешаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

     
 

Скорпион

Трудно ще ви е да определите чувствата, които изпитвате към този момент. Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате.

     
 

Стрелец

Твърде е вероятно да бъдете провокирани и съзнателно подтиквани към определени действия. Този ден ще ви донесе малко домашни грижи. Бъдете внимателни - има опасност от инцидент, но може и да ви се размине.

     
 

Козирог

Действията ви ще говорят по-красноречиво от думите ви. Пестете жизнените си сили, които леко намаляват. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на ваши приятели.

     
 

Водолей

Важно е да останете спокойни: рискувате да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания. Размислете два пъти преди да се ангажирате с професионални ангажименти или да промените нещо драстично в тази област.

     
 

Риби

Днес ще сте твърде емоционални, лесно обидчиви и с променливи настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква да страните от другите. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, преобразования и промени. Енергията на този ден е тежка и едновременно много мощна. Провокира човека към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава. Енергията трябва да се отправя само към мирни цели и съзидание. Избягвайте да спорите, да се поддавате на чувства като гнева и злобата. Не е желателно да има прояви на агресия и войнственост. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми. Не отивайте на места, където има много хора. Голяма е вероятността за ПТП и травми.