Пламен Марков:В ЦСКА напрежението е всеки ден

Спорт

05-11-2018, 19:00

Снимка:

btv

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦСКА може да продаде Мауридеш

Пламен Марков следи внимателно ЦСКА

Купуваш си спокойствие за ден-два след победа, но после идва следващият мач и няма за кога да се отпускаш

"Не искам да взимам отношение за играта на отбора, защото има треньор, който трябва да прави тези коментари. Не ми е работа на мен. Ясно е, че тази победа над Локо е много важна за нашите амбиции и самочувствие. Идва и в добър момент, когато трябва да се държим близо до лидерите в първенството. Ако бяхме завършили наравно, такъв негативен резултат щеше да породи безпокойство около отбора. Но в ЦСКА напрежението е всеки ден", каза той.

"Купуваш си спокойствие за ден-два след победа, но после идва следващият мач и няма за кога да се отпускаш. Важното е сега да не отпускаме газта и да продължим да печелим срещите си. Първенството е доста по-интересно, след като и Левски се намеси в битката за титлата. Това прави борбата много по-непредвидима, а напрежението върху Лудогорец - по-голямо", допълни Марков.

Той не пожела да коментира интереса на клуба към Тодор Неделев и Здравко Димитров. "По селекцията думата има треньорът, който трябва да каже на кои позиции иска нови попълнения", каза още той пред "Тема Спорт".