Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Варненското куче Саша – гост на ревюта на Шанел
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

куче Саша

Кучето и модата стават все по-свързани в последните години. Четириногите често са важен аксесоар на модния подиум – облечени в миниатюрни копия на тоалетите от колекциите или в своя натурален вид, те допълват моделите и създават истинско настроение. Много известни личности разнообразяват своя стайлинг и имидж именно с домашните си любимци.

Едно куче, което живее във Варна, е истинска звезда по време на световните седмици на модата. Френският пудел Александра (Саша) е домашния любимец на Светлана Хънт, която създаде във Варна истински оазис за приютяване и лечение на бездомните животни – Lucky Hunt Projects. Любимите дефилета на Саша са тези на Шанел, а нейното присъствие на първи ред буди симпатии и усмивки от хора като Карл Лагерфелд, Ана Уинтур, Ана Дел Русо и куп модни икони.

Кучетата са тренди аксесоар не само на модния подиум, доказва го и Александра, която е звездата в благотворителния календар на Lucky Hunt Projects за 2019 година. За поредна година екипа на фондацията реализира този творчески проект, а всички средства от продажбата му ще отидат за приютените животни.

„Когато със Саша сме на ревю на Шанел, тя не е просто с мен, тя се вълнува. Изключително умна и комуникативна е. Не случайно я избрахме на корицата на благотворителния календар на Lucky Hunt, защото съм сигурна, че тя би направила всичко, за да живеят по-добре другите животни в нашите три проекта. Саша би искала да помогне да се спасят повече животни, защото парите никога не са достатъчни. Животните се увеличават, а желанието ми всички да са добре е неизчерпаемо”, споделя Светлана Хънт.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *