Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
“Златните момичета” на лагер край Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: ММС
Снимка: ММС

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев посети тренировка на момичетата от националния отбор по художествена гимнастика индивидуално, която се проведе по време на първия им лагер за сезона в „Спорт палас“ Варна.

„Лагерът ни е необходим за  последни корекции в съчетанията и работим много спокойно предвид добрите условия. Предстоят ни контролни и международни участия и състезания. На 13 февруари е първото официално контролно в зала „Арена Армеец“, след което на 14-ти пътуваме за Гран при в Москва“, каза главният мениджър на отбора Бранимира Маркова.

Катрин Тасева, Невяна Владинова, Боряна Калейн, Петя Борисова, Вая Драганова и Йоана Николова са в отлична форма и са готови за предстоящите предизвикателства.

Момичетата са категорични, че условията в „Спорт палас“ са перфектни за тяхната подготовка. Министърът пожела на момичетата да бъдат здрави и единни и да вярват във възможностите си. Бранимира Маркова увери Кралев, че момичетата ще се представят блестящо на следващите състезания.

2 коментара

  1. Варна

    Стадион Варна замразен, чака се 2024 изборите зс Световно, дали държавата ще финансира проекта през 2026 да го подновят с държавни пари

    • Тодор

      Не мога да се съглася с това. това означава повече от 5 години нищо да не се пипне по стадиона! Очаквам съвсем скоро строителството да се поднови.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *