• Варна
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 74%
  В Девня започва раздаването на хранителни продукти за социално слаби
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Община Девня
  Снимка: Община Девня

  От утре, 8 февруари, започва раздаването на хранителни продукти за крайно нуждаещи се лица в Девня. Съгласно списъка на Агенцията за социално подпомагане определените правоимащи на територията са 340 души. Всеки един от тях ще получи по 24,070 кг. хранителни продукти срещу документ за самоличност и подпис.

  Основният раздавателен пункт в Девня ще бъде базиран в пенсионерския клуб в кв. „Девня 1“, а оттам помощите ще се разпределят и към пунктовете в кв. „Повеляново“ (Младежки дом), в село Кипра (кметство) и село Падина (кметство).

  Пунктовете за раздаване на хранителните продукти ще работят всеки делничен ден от 9:00 до 17:00 часа. В пакетите са включени стоки от първа необходимост – ориз, спагети, лютеница, зелен фасул, зрял фасул, грах, месни консерви, леща, захар, олио и други.

  Акцията, която ще бъде осъществена посредством БЧК, е в изпълнение на Оперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, финансирана от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица. Крайният срок за получаване на помощите в Девня е 28 февруари 2019 година.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg