• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  1000 лв. глоба за шофиране без регистрационни табели и с отнета книжка
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Районен съд

  Административно наказание „глоба“ наложи Районен съд във Варна на 44-годишен водач с отнета шофьорска книжка за управление на автомобил без регистрационни табели.

  Случаят е от месец юли 2017 година. При управление на автомобил „БМВ“ на 10 юли 2017 г. подсъдимият бил спрян за проверка от патрул, който установява, че свидетелството му за управление на МПС е било иззето, а шофирания от него автомобил е бил спрян от движение по административен ред. Констатирайки нарушението, органите на реда съставили акт на водача и на място в негово присъствие иззели регистрационните табели на колата.

  Три дни по-късно, по бул.“Осми приморски полк“ във Варна полицейски патрул засича отново същия водач да управлява автомобила с прекратена регистрация, без предна и задна регистрационни табели и с отнета шофьорска книжка.

  44-годишният мъж е с чисто съдебно минало. С присъда, съдът го освободи от наказателна отговорност като му наложи глоба в размер на 1000 лева. Присъдата на Варненския районен съд подлежи на обжалване в 15-дневен срок  пред горната съдебна инстанция.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg