• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Добро здраве чрез холистични методи – безплатни консултации във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Гергана Радович

  Постигането на по-добро здраве и дух чрез холистични методи е темата на национална инициатива, разработена от Гергана Радович – холистичен експерт и преподавател към БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология). Чрез поредица от безплатни практически лекции във Варна, Стара Загора и Бургас тя ще демонстрира как да се справяме с различни проблеми от емоционално и физическо естество. Методът й комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният й фокус е насочен към постигане на бързи резултати. Холистичният експерт ще демонстрира лесно приложими, но много ефективни методи за промяна, които биха могли да се прилагат в ежедневието.

  Гергана Радович
  Гергана Радович

  Лекциите във Варна ще се проведат в две части на 8 и 9 април (понеделник и вторник), 2019 г., от 18:30 до 20:30 часа, в хотел „Черно море“. В първия ден ще бъде представена темата „Техники и методи за разрешаване на конкретни проблеми“, чиято цел е постигането по-добро физическо здраве. Във втората част ще бъдат разгледани „Практически техники от енергийната психология“.

  Гергана Радович отговаря на въпросите как да определите собствените си здравни приоритети и какви са възможните решения за тяхното постигане, как лесно да включите тези решения в натоварения си график, как да бъдете във форма като отделяте само 15-20 минути за физическа активност на ден, как да спите и да почивате по-пълноценно, как да използвате енергийната психология и техниките за емоционална свобода (ТЕС), за да постигнете здрав, щастлив и балансиран живот.

  „Искате ли да се чувствате по-добре и да сте в добра физическа форма като полагате малко, но редовни усилия? Желаете ли да постигнете емоционална стабилност и баланс, за да се радвате на това, което сте постигнали в живота си? Мечтаете ли да можете да отделяте повече време за себе си и да си осигурявате пълноценен сън и почивка?“, пита Гергана Радович и добавя „Когато работех в авиационния сектор, се чувствах изключително напрегната, нямах време за близките си и трудно спях. Когато реших да направя промяната, я направих драстично. Приложих холистичен подход върху мен самата и сега мога да кажа, че се чувствам изключително добре“.

  Гергана Радович е холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС към Българската асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП) и EFTMRA Великобритания. Нейни клиенти са предимно заети жени на възраст между 35 и 55 години, които не разполагат със свободно време и живеят под напрежение, но биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се бъдат енергични и уверени в себе си.

  Тя има уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният й фокус е насочен към постигане на бързи резултати. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помага на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно свързани с тяхната напрегната работа. Гергана е единственият в Европа Мастер треньор по Ти-Тап – метод, който помага за бързо заздравяване и стягане на тялото.

  Благодарение на всичко това клиентите й могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати като подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера. Необходимо е предварително записване за всяка лекция.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg