• Варна
  18°
  тъмни облаци
  Влажност: 31%
  Вятър: 7m/s NW
  Търсят се полицаи за Варна и региона
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Полицаи плаж

  Конкурс за назначаване на държавна служба в Областната дирекция на МВР във Варна обявиха от институцията. Търсят се кандидати за 41 младши изпълнителски длъжности „Полицай – старши полицай“, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

  4 от вакантните места са в  Сектор „Специализирани полицейски сили“; също по 4 – за Второ и Трето РУ, 3 – за Първо РУ, по две – за Пето РУ и участъка за Белослав и Аврен и едно място – за Четвърто РУ.

  По трима полицаи са необходими за участъците във Вълчи дол и Дългопол. Две са вакантните бройки в РУ – Аксаково. Останалите 13 места са за група „Общинска полиция“ на сектор „Охрана на обществения ред и териториална полиция“ към щата на Областна дирекция на МВР-Варна.

  Кандидатите трябва да имат завършено средно образование и да са на възраст до 40 години към датата на обявяване на конкурса (изискването не се прилага за кандидатите, които са бивши държавни служители на МВР, заемали длъжности по ЗМВР или настоящи служители в МВР).

  Документи могат да се подадат в административната сграда на Областна дирекция на МВР- Варна до 11 април 2019 г. включително.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg