• Varna
  2°
  слаб ръмеж
  Влажност: 86%
  Вятър: 9m/s NNE
  Затварят част от бул. “Сливница”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  затворен път

  Маршрутни промени ще има по няколко автобусни линии

  Във връзка с предстоящи строително-монтажни работи на 20-и април – събота, от 7.00 до 20.00 ч. ще бъде затворен за движение бул. „Сливница“ – в участъка от кръстовището с ул. „Акад. Андрей Сахаров“ до кръстовището с ул. „Отец Паисий.

  Маршрутни промени ще има за автобусни линии №118 и 118А, обявиха от „Градски транспорт“. След спирка „Тих труд“ на кръстовището на бул. „Сливница“ и „Акад. Андрей Сахаров“ ще завиват наляво и след спирка „Струга“ ще се включват по маршрута си по бул. „Цар Освободител“.

  Автобусите по линия №14, след спирка „Тих труд“, на кръстовището на „Сливница“ и „Акад. Андрей Сахаров“ ще завиват надясно към кръстовището с бул. „Вл. Варненчик“ и ще обслужват спирките по маршрута.

  Няма да се обслужват спирки „Техникумите“ (бул. „Сливница“), „Трафопоста“ и „Янко Михайлов“. Промените се въвеждат двупосочно. Няма да се обслужват тролейбусни линии №82 и 88.

  За удобство на пътниците, автобусна линия №22 ще преминава по бул. „Сливница“ – в участъка от кръстовището с бул. „Република“ до кръстовището на „Сливница“ с бул. „Янош Хуняди“. Ще обслужва спирки: „Мебелна палата“, „Веселин Ханчев“, „Детско градче“ и „НПК Черно море“ – до двете кули. Абонаментните карти за №82 ще се признават за редовен превозен документ в линия №22.Промените се въвеждат двупосочно само за 20-и април – събота. Няма да се обслужват спирки „Елпром“ и „Школа МВР“.

  Абонаментните карти за №88 ще се признават за редовен превозен документ в линии №20, 12, 17 и 46.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *