• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Музиката на Арета Франклин звучи на живо във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Джаз

  Част от гениалните произведения на Телониъс Монк и Арета Франклин ще може да се чуе в програмата на Джаз фестивала във Варна, който ще се проведе на 18 и 19 май във вътрешния двор на Археологическия музей. Изпълнител на музиката на Арета ще бъде нашумялата със своя богат, нежен и плътен глас, родом от Карибските острови Ширма Роуз, която ще пристигне специално от Холандия.

  Втората вечер ще е наистина фестивална, с много музика и танциНестандартна за Варна формация, която включва и младежи от училището по изкуства “Добри Христов” ще свирят заедно с младежи от танцовата школа по улични танци The center, а всеки, който има желание да се включи и има опит с хореография, може да го направи на страницата на фестивала във фейсбук. Работлницата ще започне от 13:00 часа, а концертът е от 18:00 на 19 май, от 20:00 часа Десислава Андонова (DJ DESY) ще представи своя най-нов авторски проект.

  Музиканите, които ще вземат участие тази година във фестивала, са добре познатите на варненци Нейко Бодуров, Стоян Роянов Я-Я, Петър Момчев, Димитър Бодуров, Венцеслав Марков, Борислав Петров, Божидар Василев Тrombobby, Димитър Горчаков, Васил Вутев, Страцимир Павлов, Нейчо Петров Реджи, Валери Ценков.

  За общата музикална атмосфера ще се прогрижат популярните с превъзходния си музикален вкус  DJ Jijo и Добо Мързов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg