• Varna
  12°
  ясно небе
  Влажност: 100%
  Вятър: 3m/s E
  Деца от “Максуда” хвърлят камъни по колите на новия бул. “Левски”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  бул. Левски

  Деца от ромската махала на Варна “Максуда” се забавляват като мятат камъни по автомобилите, преминаващи по новия бул. “Левски” в района след автогарата, пише Varna24.bg, позовавайки се на информация от групата Виждам те КАТ-Варна.

  “Внимавайте, когато минавате по бул. “Левски” под кръговото на автогарата, деца от ромски произход хвърлят предмети по колите”, гласи едно от предупрежденията.

  Член на групата споделя: “Този булевард стана като забавачница, горе деца хвърлят предмети, по-надолу хора се хвърлят пред колите, за да изкарат някой лев. Ако полицията не се намеси май няма да го използваме!”

  Друг коментар гласи: “Приемаме, че децата са оставени без надзор от родители и настойници, т.е социалните служби трябва да отнемат родителски права заради небрежност, излагаща малолетни деца на риск. След няколко случая ще вземат да си прибират децата от пътя”.

  Припомняме, че новият бул. “Левски” беше пуснат в пълния си обем за движение при временна организация непосредствено преди Великден и след инспекцията на премиера Бойко Борисов.

  Все още по трасето текат довършителни дейности и предстои издаването на документи за официалното пускане на новата пътна отсечка в експлоатация.

  2 коментара

  1. българин

   мангала оправия няма.

  2. е ко не

   Как да се внимава от хвърлени камъни не разбрах? А бе я турете по един знак през 50 метра които да изобразяват “Дете мангалче как мята камък”

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *