• Varna
  12°
  лека мъгла
  Влажност: 100%
  Вятър: 3m/s SSE
  58-годишен мъж преби бившата си жена пред сестра й
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Изнасилване

  Девненският районен съд взе мярка за неотклонение „Задържане под стража” на домашен насилник. 58-годишният Милко А. от Вълчи дол е обвиняем за закана с убийство, отправена към съпругата му. След 40-годишен брак семейството се разделило скоро. Мъжът  живеел в семейния дом, а жена му се изнесла в къщата на един от синовете им, които са в чужбина.

  На 9 май около 23 часа обвиняемият счупил прозорец на къщата, в която се намирала съпругата му. За да не изпотроши дома на сина им, жената отключила на Милко да влезе.  Обадила се и на сестра си.  Пред нея мъжът ударил два пъти в главата жертвата си и й нанесъл 4 ритника, след като тя  паднала на земята. По време на побоя Милко се заканил да убие жена си.

  Жертвата на домашния насилник подала жалба и медицинско свидетелство  на следващия ден. Жената приложила и  две медицински от предишни побои, които Милко й нанесъл.

  Районната прокуратура в Девня задържала за срок до 72 часа домашния насилник и внесла искане в съда за вземане на постоянна мярка за неотклонение „Задържане под стража”.

  Определението, с което съдът наложил най-тежката мярка за процесуална принуда на 58-годишния обвиняем, подлежи на обжалване пред Варненския окръжен съд.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *