• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  3 концертни вечери за 15-ата година от обявяването на Аксаково за град
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Аксаково

  Три поредни вечери – от 20 до 22-и май, в 18,30 часа центърът на град Аксаково ще се превръща в концертна сцена за народни танци, модерен балет, поп, джаз музика и автентичен фолклор.

  Десетки местни и гостуващи талантливи артисти ще завладеят Аксаково по случай 15-ата годишнина от обявяването на населеното място за град с постановление на Министерския съвет с премиер Симеон Саксгобургготски през 2004 г.

  В първата концертна вечер диктатори на сцената ще бъдат формации за народни танци от Аксаково и областта.

  В деня на Светите равноапостоли Константин и Елена – 21 май, в 18,30 наслада на жителите и гостите на града ще предложат формации за модерен балет, поп и джаз изпълнители, танцови школи и вокални групи от Аксаково, Варна и село Тополи.

  Повече от 20 участници – формации, солисти и гост изпълнители, майстори на автентичния фолклор ще огласят центъра на гр. Аксаково от 18,30 часа на 22 май.

  В трите празнични вечери публиката ще се наслади на най-големите местни и гостуващи формации за народни танци, певчески групи и любими изпълнители, потвърдили официално участието си преди музикално-танцувалния празничен маратон, стартиращ на 20-и май, точно в 18,30 ч.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg