• Варна
  3°
  разкъсана облачност
  Влажност: 100%
  Вятър: 2m/s NE
  Главният треньор на „Черно море“ на семинар в Ирландия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  seminar1

  Главният треньор на плувния шампион на България – ПСК „Черно море“, Никола Петров бе поканен на семинар в Ирландия. Треньори на колоси в световното плуване и спортни журналисти презентираха в Дъблин лекции с разностранни, актуални акценти. Организатор на събитието бе местната федерация по плуване.

  „Семинарът беше много увлекателен и впечатляващ. Аз присъствах благодарение на ръководството на ПСК „Черно море“. Участваха представители на Бразилия, Австралия, Великобритания, Естония, Италия, Португалия, Дания, Германия, Словения, Румъния, както и от Близкия Изток. Най-известните лектори бяха лицето на Swim Ireland – Джон Руд, лекторът от Австралия Уейн Голдсмит и британски журналист, от който останах безкрайно впечатлен“, коментира пред плувния сайт на черноморци www.swimming.bg главният треньор на клуб Никола Петров.

  seminar3Той изтъкна, че сред най-запомнящите се презентации е била и тази на треньора на световния рекордьор Андрий Говоров – Арилдон да Силва. Увлекателни презентации направили и няколко местни треньори, както и наставникът на Дънкан Скот от Шотландия.

  „Всеки един от тях представи факти, които е научил през годините в треньорската работа, изложиха и своите лични виждания относно спецификите в професията. Дадоха ми много теми за размисъл. Семинарът бе изключително полезен и наситен с интересни презентации“, обобщи Петров.но море“ на семинар в Ирландия

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg