• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мъж прегази куче в Сандански, без да му мигне окото
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Facebook
  Снимка: Facebook

  Мъж прегази улично куче в Сандански без дори да му мигне окото. Потресаващо видео, разпространено във Facebook от Любка Митова, показва, как собственик на луксозно Ауди се качва в автомобила си. Едва ли мъжът не забелязва животното, което минава покрай него и ляга пред колата му.

  Когато чува запалването на двигателя, животинката се опитва да се махне от пътя на превозното средство, но въпреки това е прегазена от собственика на автомобила, който нехайно поглежда през прозореца си, минава още един път върху кучето, обръща и си тръгва, докато пред погледа му животинката се гърчи и скимти от болка, пише dnes.bg.

  Мъжът заявил, че “подобни неща не го интересуват“. По информация на организацията DOG Help, животинката е откарана за лечение в София за сметка на Любка Митова. За щастие е жива, но остава инвалид – гръбначният стълб на кучето е счупен, а операцията е скъпа.

  В много държави, подобни прояви са наказуеми, тъй като агресията към животни и липсата на емпатия към тях, често може да е признак, че извършителят е способен да посегне и на човек.

  Видеото може да видите тук (18+).

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg