• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  На какво заприличаха контейнерите за дрехи на бул. “Чаталджа”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: Гражданинът-репортер
  Снимки: Гражданинът-репортер

  Контейнерите за дрехи на БЧК на пазар „Чаталджа“ във Варна изглеждат ужасно, сигнализира гражданин, решил да остави дрехи тази сутрин. При вида на металните съоръжения обаче се отказал.

  От отворите на двата контейнера висят множество текстилни изделия, купчина с дрехи има и до единия от тях.

  По всяка вероятност се касае за вандалска постъпка. Не е изключено и контейнерите да са били препълнени и някой да е оставил торби върху отворите им въпреки изричните предупреждения, които впоследствие да са били преровени и съдържанието им разпиляно.

  След старта на инициативата във Варна от местната структура на БЧК обявиха, че кампанията се радва на интерес и за кратко време е дарено огромно количество дрехи. Появиха се и информации за опити за набези. Подобни случаи сигурно биха накарали немалко хора да се замислят дали да дарят дрехи по този начин.

   

  2 коментара

  1. Варя Митева

   Елате да видите контейнерите за смет на ул. Братя Миладинови” и два по “Державин” в посока “Нептун”. Вещи от дълбокия соц от изпазнени мази веуче са по тротоарите. Време е да се поставят камери и за де видят “варненци”, които разчистват мазите си в полунощ като крадци. На другия ден камионите за смет не прибират тези вещи и така – развъдник на бездомни кучета, котки и хора.

  2. фен

   Крайно време е за подземни контейнери за боклук, както вече има на много места в Европа. Не вони, не събира мухи и не ги развъжда, не изглежда и грозно!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg