Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Топмодели към варненските момичета: Бъдете най-добрата версия на себе си
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: ОДК-Варна
Снимка: ОДК-Варна

„Бъдете най-добрата версия на себе си. Никога не се предавайте. Стискайте зъби и продължавайте да преследвате мечтите си”. Това посъветваха варненските момичета носителката на титлата „Мис Глобал 2018” София Инг от Хонг Конг и нейната подгласничка Тамила Хаджаева от Узбекистан. Те бяха за кратко във Варна и се срещнаха с възпитаници на школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс във Варна.

Двете красавици дадоха ексклузивно интервю за ученичката Катерина Добрева от вестник „НахОДКи”, от която получиха като подарък най-новото издание на книгата „Докосване до Касталия”. Алманахът е събрал творби на деца от литературния клуб и младежки медиен център на ОДК. Школата по фотография „Позитив” също изненада гостенките с подаръци.

Децата и тяхната ръководителка Елвира Георгиева подариха на София и Тамила албуми с фотографии от Варна, които да отнесат като красив спомен от морската столица. Младите фотографи направиха десетки снимки на световноизвестните модели, част от които ще покажат на своята годишна изложба.

Снимка: ОДК-Варна
Снимка: ОДК-Варна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *