• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Експерти обсъждат добри практики в областта на спорта във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  СНИМКА: live.varna.bg
  Снимка: live.varna.bg

  Кръгла маса на тема “Обмен на добри практики в областта на спорта на местно и регионално ниво” ще се проведе във Варна. Събитието, което се организира от дирекция „Спорт” и е в рамките на инициативата Варна – Европейски град на спорта през 2019 г., ще се проведе в периода 7-ми до 9-ти юни в Юнашкия салон.

  Участие в кръглата маса ще вземат експерти в областта на спорта от  София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Кърджали, Благоевград, Кюстендил, Казанлък, Разград, Смолян, Търговище, Перник, Ловеч и Регионалните управления по образование, както и представители на Министерство на младежта и спорта, Министерство на образованието и науката, университети, училища. Дискусията ще обхваща „Ученически и детско-юношески спорт”, „Предизвикателства при стопанисване на спортни бази”, „Спорт за всички” и „Високо спортно майсторство”.

  Участниците ще имат възможност да представят презентации по посочени в програмата теми и да вземат участие в дискусии по въпросите на физическото възпитание и спорта. В края на събитието ще бъдат изготвени предложения и идеи за развитие на спорта на общинско и регионално ниво. Откриването е предвидено за 14.00 часа на 7-ми юни в Юнашкия салон.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg