• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 57%
  Вятър: 8m/s W
  8 катастрофи за ден във Варненско
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Линейка, полиция

  8 катастрофи са регистрирани във Варненска област в първия работен ден от седмицата. Както Varnautre.bg вече съобщи две жени – на 42 и 62 години загинаха при сблъсък на лек автомобил „Сеат“ с боклукчийски камион край Долище. Причините за инцидента все още не са изяснени. Пострада и 14-годишно дете, което е в болница в тежко състояние. Животът му е в опасност, а близките му търсят спешно кръводарители.

  Около 10 часа в местност „Карантината“ 52-годишният водач на лек автомобил „Рено“ при маневра за ляв завой, отнема предимството и блъска мотоциклет „Сузуки“. Вследствие на инцидента 39-годишният водач на мотоциклета получава контузия на гръден кош, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

  Около 10:50 часа на ул. „Скопие“ 39-годишната водачка на лек автомобил „Пежо“, по време на движение назад блъска пешеходец, който се намира зад автомобила. 91-годишният мъж получава фрактура на бедрена става, прегледан е и настанен за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

  Около 14:40 часа на АМ „Хемус“ поради несъобразена с пътните условия скорост 23-годишната водачка на лек автомобил „Фолксваген“ губи контрол над колата и се обръща на пътя. Вследствие на инцидента жената получава контузия на далак и е настанена за лечение в МБАЛ „Св. Анна“, няма опасност за живота й.

  Около 15:20 часа на кръстовището между бул. „Мария Луиза“ и бул. „Сливница“ 63-годишният водач на товарен автомобил „Фолксваген“ по време на движение на зелен сигнал на светофарната уредба блъска дете, което пресича на червено. Момчето е получило контузни наранявания, прегледано е и освободено за домашно лечение, без опасност за живота.

  Около 15:50 часа близо до преливника на язовир Цонево при ляв завой с несъобразена скорост 30-годишният водач на лек автомобил „Фолксваген“ се поднася и блъска лек автомобил „Форд“, който се движи насрещно. Вследствие на инцидента е пострадал 62-годишен мъж, който е пътувал в първия автомобил. Същият е получил фрактура на пубис, прегледан е и настанен за лечение, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

  Около 17:20 часа, на кръстовището между ул. „Братя Миладинови“ и ул. „Отец Паисий“ при ляв завой 39-годишният водач на лек автомобил „Опел“ не пропуска и блъска пешеходец, който пресича на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента 51-годишният мъж получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

  Около 18:55 часа на кръстовището между ул. „Колю Фичето“ и ул. „Атанас Москов“ 39-годишната водачка на лек  автомобил „Мерцедес“ при наличието на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предисмтво», не пропуска и блъска мотопед „Нанфанг“, който не е регистриран по надлежния ред. Вследствие на инцидента в67-годишният му водач, който е неправоспособен,  получава контузни наранявания, прегледан е и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *