Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
10 коли, камион и постройки изгоряха при пожар в автосервиз
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Пожар

Пожар е възникнал в автосервиз и бояджийско помещение на бул. „Атанас Москов“ във Варна около полунощ на 20 юли. За щастие няма пострадали хора, но са изгорели 10 леки автомобила, товарен автомобил „МАН“, 1200 кв. м складове и спомагателни постройки.

По-леко засегнати са инструменти, електрическа инсталация, кутии с боя. Причината за инцидента се изяснява. По случая е образувано досъедбно производство.

Кола е изгоряла и в село Неофит Рилски. Сигнал е подаден около 00:20 часа на 21 юли. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване. Увредени са и 2 кв. м покривна конструкция. Около обяд същия ден се е запалил лек автомобил „Фолксваген“, намиращ се в местността „Аладжа манастир“. Унищожена е предната част на автомобила. Няма пострадали хора. Причината за инцидента е в процес на изясняване.

На 21 юли са възникнали пожари и в две къщи – в селата Гроздьово и Арковна, като във втория случай става въпрос за умишлен запалване. Унищожени са мебели, като в къщата в Арковна е изгоряло и домашно имущество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *