• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Семеен фестивал “Усмихни се, Карин дом” ви очаква на 14 и 15 септември
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  festival_s_kauza-810x450

  За пета поредна година на 14 и 15 септември от 10 до 22 часа фестивалът “Усмихни се, Карин дом” отново ще предложи забавления за цялото семейство – детски кът и работилници за най-малките, спортна зона и батути, вкусно барбекю и крафт бира, сладки изкушения и напитки за всеки вкус.

  Тази година темата на нашия фестивал е “Под ритъма на българския фолклор”. Ще се забавляваме в духа на народните песни и танци, които и до днес пулсират в душата на българина. Ще видим позабравени български занаяти и занаятчийски базар на талантливи дизайнери.

  Дрескод на събитието: народна носия/ риза и разбира се – усмивка.

  Подробности виж ТУК»

  За участници с щанд – Формуляр за участници 2019
  И тази година ще се радваме да се включите в благотворителния Фестивал Усмихни се “Карин Дом” 2019г с щандове с храни, напитки, бижута, дрехи, аксесоари, играчки и др. Моля, попълнете формуляра до 17 август 2019г.

  За работилници, игри и др. – Формуляр за работилнички 2019
  Включете се в благотворителния Фестивал с образователни, спортни, кулинарни, музикални инициативи, арт-ателиета и други работилнички, подходящи за деца от различни възрасти. За да заявите своето участие, попълнете нашия формуляр до 17 август.

  За участници на сцената – Формуляр за таланти 2019
  Всяка година фестивал “Усмихни се” посреща над 5 000 гости и се радва на голямо медийно внимание, а този септември ще се забавляваме “Под ритъма на българския фолклор”, който и до днес пулсира душата на българина! Песни, танци, демонстрации, формации, бойни изкуства, театрални етюди – феерия от настроение и въображение ще се вихри на 14ти и 15ти септември в приказната градина на Карин дом!

  Имате талант, който желаете да споделите? – Сцената на Фестивал “Усмихни се, Карин дом” е точно за Вас! Попълнете информацията до 20 август и ние ще се свържем с Вас!

  За Турнира по народна топка – Формуляр за турнира
  Живее ли спортният дух във Вашата компания? Искате ли да спечелите купата на турнира? Запишете се още сега и подкрепете каузата на Карин дом! Срокът за заявяване на участие е до 20 август.

  За доброволци – Формуляр за доброволци 2019
  Всяка година фестивал “Усмихни се” се организира с помощта на много доброволци, които със своите умения и всеотдайност правят възможно това прекрасно събитие. Ще се радваме ако и ти желаеш да бъдеш част от екипа ни!

  Моля, попълни формуляра до 31 август и ние ще се свържем с теб, за да уточним как и кога можеш да ни помогнеш, за да превърнем заедно Фестивал “Усмихни се, Карин дом” в още по-приказно забавление :)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg