• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Варна е домакин на 20-ия международен турнир по тенис на маса за ветерани
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  444x444

  Тази година Варна е домакин на XX юбилеен турнир по тенис на маса за ветерани. Турнирът се организира от клуб по тенис на маса за ветерани „Морски дяволи“, с подкрепата на Община Варна и Асоциацията на ветераните и спортните деятели и съдии.

  В него ще вземат участие състезатели от Турция, Румъния, Словения, Украйна, Русия, Кипър, Англия и България. Състезанието е индивидуално и се очаква в него да вземат участие над 120 души състезатели от националните отбори на гостуващите страни.

  333x333В продължение на два дни варненските любители на тениса на маса ще станат свидетели на крайно интересни мачове, изпълнени със завидно майсторство, задоволяващи със своята динамика, оспорваност и красота.

  Турнирът започва на 03.08. от 10.00 часа в зала Младост на ДКС, а официалното откриване ще се състои от 11.00 часа. През първия ден ще се състоят индивидуалните мачове между мъже и жени в различните възрастови групи. На 04.08. са елиминациите. Закриване и награждаване на победителите 4.08. от 11.00 часа.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg