• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 63%
  Вятър: 8m/s NE
  Кампания дава награда пътуване за двама до фестивал в Европа
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  За пръв път симпозиум за учени, композитори и изпълнители на ММФ „Варненско лято“ -lato

  Международният музикален фестивал „Варненско лято” е лауреат на специалния лейбъл за европейско качество – EFFE 2019-2020 сред фестивалите на Белгия, Австрия, Великобритания, Финландия, Италия, Испания. Престижното отличие е спечелено в надпревара със 715 европейски фестивали, от които само 24 са получили този приз.

  В момента предстои надпревара за наградата на публиката и всеки, който гласува може да спечели пътуване за двама до фестивал в Европа. Дестинацията ще бъде предложена от Европейската фестивална асоциация, а датите за пътуване ще бъдат взаимно договорени в периода от 1-ви октомври 2019 г. до 31-ви септември 2020 година.

  Гласуването приключва на 25-ти септември. Победителите ще бъдат представени на специална церемония на 26-ти септември в Центъра за изящни изкуства “Бозар” в Брюксел, когато ще бъде изтеглен и печелившият.

  ММФ “Варненско лято”/VARNA SUMMER INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL  се намира на трета позиция отзад напред в списъка с 24-те лауреати. Всеки може да подкрепи фестивала тук.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg