• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  24 красавици участват в конкурса Мис Варна 2019
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Мис Варна 2019

  Подготовката за най-очакваното събитие в морската столица – Мис Варна 2019 вече започна. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 22 август в зоната на Пристанище Варна –  пред клуб Senso, а специален гост на събитието ще бъде попзвездата Мария Илиева.

  24-те красавици – претендентки за титлата, усилено се готвят за надпреварата и  за всички тях  е осигурен екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, хореография, сценично поведение и артистичност.

  И тази година красавиците са подложени на ежедневни изтощителни  репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

  Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Мол Варна, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях.

  Фотообективите на Боби Решовски и Веселин Тончев, запечатаха незабравими кадри от всички фотосесии и  партита в клуб Senso  и Moonlight, организирани от екипа на VIP Fashion Group.

  Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео – визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си.

  От 14 август стартира и интернет гласуване за избор на Мис Интернет Варна 2019 на сайта www.missvarna.com, където всеки може да избере своята фаворитка.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg