• Varna
  14°
  разкъсана облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 2m/s NE
  Символично откриха ремонтираните бул. „В. Левски“ и „Осми Приморски полк“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Символично откриха ремонтираните бул. „В. Левски“ и „Осми Приморски полк“ -IMG_9684

  Символично откриване на ремонтираните бул.„Васил Левски“- в участъка от в участъка от „Подвис“ до бул. „Осми Приморски полк“, и на бул. „Осми Приморски полк“ – в участъка от бул. „Васил Левски“ до бул. „Христо Смирненски“, бе направено днес. На събитието присъстваха ръководителят на проекта Христина Костадинова, кметът на район „Приморски“ Петя Проданова, представители на Община Варна, районните администрации, фирмите-изпълнители на обектите. Дейностите се реализират с европейско финансиране, осигурено по проект „Интегриран градски транспорт на Варна – втора фаза“.

  Символично откриха ремонтираните бул. „В. Левски“ и „Осми Приморски полк“ -IMG_9668По бул. „В. Левски“ е с изградена нова улична настилка и тротоари, реконструирана е ВиК инфраструктурата и е подменена канализацията, изградена е нова велоалея, осигурена е достъпна среда. Ремонтирани са автомобилните и пешеходни подлези по трасето, монтирани са 12 платформи за хора в неравностойно положение, положени са ивици от тактилни плочи.

  Символично откриха ремонтираните бул. „В. Левски“ и „Осми Приморски полк“ -IMG_9685В частта по бул. „Осми Приморски полк“ са изпълнени ремонтни дейности на пътните и тротоарни настилки, реконструкция на водопроводите, изместване на канализационни клонове за дъждовни води. Направен е основен ремонт на пътен възел „Виница” и на пешеходен подлез при спирка „Спортист“, където са монтирани две платформи за хора с увреждания.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *