• Варна
  -1°
  ясно небе
  Влажност: 73%
  Вятър: 3m/s NNW
  Street food & Art Festival се завръща във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Street food & art fest (8)

  След успешните издания на Street food & Art Festival в Пловдив и Бургас, време е фестивалът да се завърне във Варна, откъдето стартира преди една година. От 28 август до 1 септември 2019 пространството пред Аквариума в морската столица ще се превърне в кулинарна арена, която ще обедини няколко вида изкуство в автентична градска среда.

  Блогъри и влогъри ще покажат уменията си на живо пред феновете си и ще споделят своите тънкости в готвенето, артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, докато се наслаждавате на вкусове от всички краища на света.

  Специално подбрани ресторанти и кухни на колела ще приготвят прясна и вкусна храна във всеки от фестивалните дни, което изобщо не е за изпускане.

  Street food & art fest (7)

  Всички музикални вечери ще свършват с лятно кино и концерти на живо. На сцената ще се качат Стефан Вълдобрев, Белослава, Милица Гладнишка – със специална програма за филми и храна, Лили Гелева и Дичо с групата си.

  Другата голяма изненада е, че освен на сцената ще видим Дичо и Белослава на кулинарната сцена, където ще направят своите вкусни демонстрации директно пред публиката на фестивала. Към кулинарната демонстрация на Белослава ще добави щипка вдъхновение и шеф Андре Токев. Ще видим една от любимите рецепти и на Август Попов, която той ще приготви пред гостите и още много изненади, работилници и вкусни приключения.

  Организаторите очакват феновете на кулинарното изкуство да надвишат миналогодишните посетители, които бяха над 15 000. Фестивалът е с вход свободен.

  Street food & art fest (2)

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *